يكشنبه ۰۴ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۵۸ | چاپ | نامه الکترونیک

قـابـل تـوجّـه دانـشـجـويـان گـرامـي
آغـاز ثـبـت نـام بـيـسـتـمـيـن دوره  ازدواج دانـشـجـويـي

زمان آغاز ثبت نام برای زوج های دانشجو از تاریخ 1395/6/22 الی 1395/7/30 به مدت 40 روز خواهد بود.
 آدرس سایت ثبت نام ازدواج دانشجویی http://ezdevaj.nahad.ir  مي باشد
تاريخ عقد مجاز جهت ثبت نام اوليه 01/07/1394 إلي30/07/1395 مي باشد.

* در مواردی که هر دو زوج دانشجو هستند فقط یکی از آنها می توانند به عنوان داوطلب اصلی اقدام به ثبت نام نمایند.
* دانشجویان می بایست پس از ثبت نام، مدارک لازم را جهت تایید به دفتر نهاد دانشگاه یا دفتر استانی مربوطه ارائه نمایند.

* به دانشجویانی که امسال در ازدواج دانشجویی ثبت نام می نمایند سه بسته آموزشی به شرح ذیل ارائه خواهد شد:

بسته شماره 1 (قبل از اعزام به مشهد و از طریق سایت ازدواج دانشجویی یا مرکز آموزش مجازی نهاد)
بسته شماره 2 (در زمان حضور در مشهد در غالب کارگاه های آموزشی و به صورت حضوری)
بسته شماره 3 (بعد از پایان سفر مشهد و از طریق سایت ازدواج دانشجویی یا مرکز آموزش مجازی نهاد)

شایان ذکر است، به داوطلبینی که از بسته های آموزش مجازی استفاده و در آزمون نهایی آن شرکت نمایند، به قید قرعه جوایز ارزنده ای از قبیل کمک هزینه سفرهای زیارتی، سه روز اقامت رایگان در مشهد مقدس و ... اهدا خواهد شد.

*جامانده های نوزدهمین مراسم ازدواج دانشجویی که تاریخ عقد آنها 93/7/1 الی 94/7/1  می باشد در صورتی که یکی از زوجین در حال حاضر دانشجو باشد. می توانند ثبت نام کنند و در صورت اختصاص سهمیه از طرف ستاد ازدواج دانشجویی از این سفر معنوی استفاده خواهند کرد.