شرایط خرید و رزرو ژتون غذا:

به اطلاع  کلیه دانشجویان عزیز دانشگاه می رساند؛هيچ گونه خريد نقدي در سلف جهت دريافت نهار انجام نمي شود، لذا جهت خرید و استفاده از ژتون نهار تنها ازطريق مراجعه به قسمت امور تغذيه پروفايل شخصي خود در سامانه سيدا  و رزرو غذا اقدام نمایند.

قيمت غذاي رزور شده (تايك روزقبل از تحويل غذا) 40000 ريال

1) در صورت نداشتن اعتبار كافي جهت رزرو غذا از سه طريق مي توانيد اقدام نماييد:

1-1-پرداخت از طريق درگاه الكترونيكي سايت مؤسسه(كه از طريق پروفايل شخصي خود در قسمت امور تغذيه مي توانيد اقدام نماييد.)

1-2-پرداخت از طريق دستگاه كارت خوان واحد اموردانشجويي (و ارائه فيش به كارشناس واحد اموردانشجويي جهت افزايش اعتبار)

1-3-پرداخت از طريق بانك ملت  به شماره  حساب  23/32414721  بنام  مؤسسه (و ارائه فيش به كار شناس واحد اموردانشجويي جهت افزايش اعتبار)

اطلاعیه مهم در خصوص بازه زمانی رزرو غذا:

به اطلاع کلیه دانشجویان می رساند برای تهيه غذا،بایستی تا ساعت 14 روز قبل نسبت به رزرو غذا اقدام نمایید.
1-با توجه به اینکه دانشگاه جمعه ها تعطیل است مشكلي جهت رزرو غذا برای روز شنبه وجود ندارد.
2-باتوجه به اعلام برنامه غذا به صورت هفتگي،مي توانيد دريك روز براي كل هفته رزرو نماييد.
3-در هنگام مراجعه به سلف دانشجو موظف به همراه داشتن کارت دانشجويي(كارت سلف )می باشد تا عملیات " دریافت نهار " با کارت انجام پذیرد.
4-در صورت رزرو غذا و همراه نداشتن کارت ، قبل از ساعت 10:30 جهت دريافت فيش رزرو به واحد امور دانشجويي مراجعه فرماييد.
5-تا24ساعت قبل از تحويل غذا فرصت داريد كه رزرو  را ويرايش نماييد.

درصورت جاماندن و عدم انجام مراحل رزرو  و موجود بودن غذا مي توانيد از ساعت13:30
به صورت آزاد به مبلغ 100000 ريال غذا خريد نماييد.

همچنين دانشجويان عزيزي كه از غذاي مؤسسه استفاده مي كنند مي رسانيم، براي سهولت كار شما جهت واريز اينترنتي و رزرو غذا، فايلهاي راهنمايي تهيه شده است كه مي توانيد از بخش زير دانلود نماييد.