يكشنبه ۱۸ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۲۲ | چاپ | نامه الکترونیک

اطلاعیه در خصوص اخذ کارت ورود به جلسه امتحانات حضوری

دانشجویان عزيز میتوانند از امروز یکشنبه مورخ 18 دی ماه ۱۴۰۱ کارت ورود به جلسه خود را از طریق پروفايل خود‌ در سامانه سيدا اخذ نمایند.

لطفا نکات ذیل را مد نظر قرار دهيد:

2-  در صورت مسدود بودن پروفايل خود از نظر آموزشي، سريعا نسبت به رفع آن اقدام فرمائيد.
3- قبل از پرینت کارت، لازم است فرم های ارزیابی اساتید را بصورت کامل پر نمایید.(دقت فرمائید ارزشیابی در دو بخش دروس عمومی و معارف می باشد که می بایست بصورت کامل پر شود.)
4- به منظور پرینت کارت ورود به جلسه خود، مسیر زیر را طی کنید:امور آموزشی - کارت امتحان -  انتخاب فرمت  pdf و چاپ (پس از دانلود مي توانيد اقدام به چاپ نماييد)
5- دقت کنید که کارت ورود به جلسه باید شامل مشخصات دانشجو بهمراه عكس،نام دروس، تاريخ و ساعت امتحان و شماره صندلی باشد.(درصورت نقص هر یک از آنها به اداره آموزش مراجعه فرمایید)

همراه داشتن کارت ورود به جلسه در زمان برگزاری امتحان الزامی است و از حضور دانشجویانی که کارت ورود به جلسه و كارت دانشجویی به همراه نداشته باشند، جلوگیری بعمل خواهد آمد.

با توجه به شیوع مجدد بیماری زدن ماسک نیز الزامی می باشد.

موفق و پیروز باشید