معرفي رشته كامپيوتر گرايش سخت افزار

گروه سخت افزار رشته مهندسی کامپیوتر موسسه علامه دهخدا در سال 1385 با مقطع کاردانی در شروع به فعالیت نموده است و در سال 87 اولین گروه در این مقطع فارغ التحصیل شدند. برای تحصیل در مقطع کاردانی در حال حاضر موسسه بصورت بدون کنکور در این مقطع با داشتن دیپلم تجربی و یا ریاضی دانشجو می پذیرد. در سال 87 اولین گروه مقطع کارشناسی ناپیوسته هم با پذیرش حدود 90 دانشجو آغاز به کار کرد و اولین گروه در سال 89 در این مقطع موفق به اخذ درجه کارشناسی شدند. برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ناپیوسته نیاز به داشتن کاردانی مرتبط (در یکی گرایشهای رشته کامپیوتر و یا برق) و قبولی در آزمون سراسری کارشناسی ناپیوسته میباشد.
گروه کامپیوتر موسسه دهخدا هر ساله در اواخر اردیبهشت ماه نمایشگاه سالانه کامپیوتر را برگزار می کند که شامل کارگاههای آموزشی ، اختراعات و پروژه های عملی دانشجویان و نمایشگاه کتاب و نمایشگاه نرم افزار می باشد.

اعضای هیئت علمی گروه سخت افزار موسسه دهخدا عبارتند از :

کریم خزایی( دانشجوی دکترای معماری کامپیوتر)
شوانلاو قلعه پرداز( کارشناس ارشد مکاترونیک)
ضمن اینکه اعضای هیئت علمی گروه نرم افزار و برق موسسه دهخدا(مهندس محمد هادی اردکانی- مهندس احسان مرادی ، مهندس علیجانی و مهندس عباچی ) بصورت اساتید مدعو در گروه سخت افزار مشغول به تدریس میباشند.

اساتید مدعو دروس تخصصی از سایر دانشگاهها و موسسات دیگر بشرح زیر میباشند:

و ...

و در آخر: