نگاهی بر مؤسسه آموزش عالی غیر انتفاعی-غیردولتی علامه دهخدا

مؤسسه آموزش عالی غیر انتفاعی-غیردولتی علامه دهخدا در سال 1384 شمسی افتتاح و با دو رشته معماری و نرم افزار کامپیوتر در مقطع کاردانی، و با ظرفیت 150 نفر در هر یک از رشته ها، آغاز به کار نمود.

و بعد از گذشت یک سال از شروع به کار مؤسسه (1385)  سه  رشته سخت افزار و شهرسازی در مقطع کاردانی و مهندسی تکنولوژی معماری در مقطع کارشناسی ناپیوسته نیز، به رشته های مؤسسه اضافه گردید.

با اضافه شدن به تجهیزات مؤسسه و گسترش فضاهای آموزشی، رشته های مهندسی تکنولوژی سخت افزار کامپیوتر(1387)، تکنولوژی نرم افزار و  ICT گرایش مدیریت (در سال 1388)، تکنولوژی عمران و ICT گرایش کاربرد (در سال 1389)  در مقطع کارشناسی ناپیوسته ایجاد شدند.

همچنین در سال 1389؛ چهار رشته کاردانی پیوسته (نقشه کشی عمومی گرایش نقشه کشی و طراحی صنعتی،کامپیوتر گرایش نرم افزار، ساختمان گرایش کارهای عمومی ساختمان و الکترونیک گرایش الکترونیک عمومی) با جمعیت 364 نفر در نیمسال دوم تحصیلی به مؤسسه وارد شدند.

در سال 1390 نيز دو رشته مهندسي شهرسازي در مقطع كارشناسي پيوسته و همچنين مهندسي تكنولوژي نقشه كشي و طراحي صنعتي در مقطع كارشناسي ناپيوسته به ساير رشته ها اضافه گرديد.

در سالهاي 91 رشته هاي كارشناسي ارشد معماري، كارشناسي فناوري اطلاعات(IT)، كارشناسي ناپيوسته شهرسازي، كاردان فني عمران و كارداني پيوسته ساختمان گرايش اجراي ساختمانهاي بتوني وارد شدند

در سال 92 رشته هاي كارشناسي پيوسته برق، مكانيك، عمران و كارشناسي ناپيوسته الكترونيك به رشته هاي موجود موسسه اضافه شدند.

در سال 94، رشته هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته "معماري-مطالعات معماري" و "برنامه ريزي شهري" و در مقطع كارشناسي پيوسته نيز دو رشته "معماري" و "مواد و متالوژي" اضافه گرديد.

در سال 95، نيز رشته هاي كارشناسي ارشد "مكانيك-گرايش تبديل انرژي" و "طراحي شهري" و در مقطع كارشناسي پيوسته نيز دو رشته "مهندسي پزشكي" و "مهندسي شيمي" به ساير رشته هاي موسسه اضافه گرديد.

در سال 97 رشته کارشناسی ارشد "مهندسی برق-کنترل" و "معماری کامپیوتر" نیز به رشته های کارشناسی ارشد موسسه اضافه شد .

ضمنا هرساله تعدادي از فارغ التحصيلان اين مؤسسه در مقاطع بالاتر تحصيلي در دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي دولتي و غيردولتي پذيرفته شده و جز نفرات برتر كنكور مقاطع بالاتر هستند.

در حال حاضر امکانات موجود در مؤسسه به شرح ذیل می باشد:

1-قرائت خانه و کتابخانه مرکزی مجهز به كتب لاتين و فارسي و نشريات تخصصي و عمومي جهت استفاده دانشجويان

2-سایتهاي مجزاي كلاسها و سايت اينترنتي(هركدام مجهز به 30 دستگاه سیستم کامپیوتری)

3-تعداد هشت آتلیه معماری

4-هفت آزمایشگاه (سخت افزار،نرم افزار، الكترونيك و برق و... ) مجهز به تجهيزات آزمايشگاهي

5-چهار كارگاه صنعتي (جهت استفاده دانشجويان مكانيك،عمران،نقشه كشي و ...)

6-تعداد بيست كلاس درسي استاندارد

7-هشت اتاق سمعي و بصري

8-سلف سرويس مجزا براي خواهران و برادران

9-برقراري سرويس اياب و ذهاب از ميادين مختلف تهران و كرج به قزوين و بالعكس

10-سالن تربيت بدني جهت استفاده دانشجويان و اساتيد

و...

هم اکنون حدود 1500 نفر دانشجو در رشته های ذکر شده، در حال تحصیل می باشند.

موفقیت تمامی دانشجویان عزیز را از خداوند منان مسئلت داریم.

آدرس:
قزوین- پونك-بلوار اميركبير-خيابان قائم جنوبي-موسسه آموزش عالي علامه دهخدا