يكشنبه ۰۴ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۰۷ | چاپ | نامه الکترونیک

قابل توجه دانشجويان عزيز گروه عمران

قبل از انتخاب واحد نيمسال جاري تمامي موارد ذيل را به دقت مطالعه فرمائيد:

1- دانشجوياني كه به هر دليلي پروفايل آموزشي آنها بسته شده و امكان انتخاب واحد اينترنتي ندارند، درخواست اخذ دروس موردنياز خود را به صورت كتبي (در برگه A4 با خط خوانا) در روز انتخاب واحد به مديرگروه تحويل نمايند. لازم به ذكر است دانشجويان مي توانند ليست دروس ارائه شده در گروه عمران را در تابلوي گروه عمران ملاحظه نمايند.
دانشجويان توجه داشته باشند كه جهت ثبت نهايي انتخاب واحد، در اسرع وقت نسبت به رفع مشكلات آموزشي و تكميل مدارك جهت تمديد سنوات و صدور راي كميسيون اقدام نمايند. همچنين با در خواست ثبت نهايي انتخاب واحد دستي پس از هفته دهم آموزشي موافقت نخواهد گرديد.

2- دانشجويان مشروط در نيمسال گذشته (معدل كمتر از 12) مجاز به اخذ حداكثر 14 واحد درسي مي باشند و دانشجويان ممتاز (معدل بالاي 17) مي توانند تا سقف 24 واحد درسي اخذ نمايند. ساير دانشجويان موظف به اخذ حداقل 12 واحد و حداكثر 20 واحد درسي مي باشند؛ مسئوليت عدم رعايت اين بند به عهده دانشجو مي باشد.

3- دانشجويان ترم آخر كه حداكثر 24 واحد درسي آنها جهت فارغ التحصيلي باقي مانده باشد، در صورتي كه معدل كل آنها بالاي 10 باشد، مي توانند تا 24 واحد درسي اخذ نمايند.

4- دانشجويان موظف به رعايت پيش نيازي و هم نيازي دروس هستند و مسئوليت عدم رعايت اين بند به عهده دانشجو مي باشد.

5- دانشجويان ترم آخر از شرايط بند فوق مستثنا بوده و مي توانند دروسي كه داراي تداخل زمان تشكيل كلاس يا امتحان باشند را نيز اخذ نمايند؛ لازم به ذكر است دانشجويان متقاضي استفاده از اين بند، فرم مربوط به تداخل كلاس يا امتحان را از انتشارات تهيه نموده و پس از تكميل آن در روز انتخاب واحد به مديرگروه تحويل نمايند.

6- ساير دانشجويان تنها در صورتي كه درس پيش نيازي را اخذ نموده و موفق به گذراندن آن نشده اند (نمره قبولي آن درس را كسب نكرده اند) مي توانند درخواست كتبي خود مبني بر اخذ دروس به صورت هم نياز را در روز انتخاب واحد به مديرگروه تحويل نمايند.
لازم به ذكر است دانشجوياني كه درس پيش نيازي را اخذ نموده و سپس حذف نمايند حتي حذف پزشكي يا غيبت در جلسه امتحان مشمول اين بند نخواهند بود.

7- با در خواست دانشجويان جهت مهمان شدن در دانشگاه ديگر، تنها در مواردي كه دانشجو ترم آخر بوده و درس موردنظر در ليست دروس ارائه شده گروه عمران يا گروههاي ديگر موسسه در نيمسال جاري نباشد موافقت خواهد گرديد.

8- دانشجويان توجه داشته باشند كه در طول زمان انتخاب واحد و حذف و اضافه برخي از دروس به حدنصاب لازم براي تشكيل شدن نمي رسند و از ليست دروس ارائه شده حذف خواهند شد، بنابراين تا آخرين روز حذف و اضافه به پروفايل آموزشي خود مراجعه نموده و نسبت به اصلاح انتخاب واحد خود اقدام نمائيد.

9- دانشجوياني كه دروس پروژه و كارآموزي اخذ نموده اند، در صورتي كه در جلسات توجيهي حضور پيدا نكنند و يا تا هفته ششم آموزشي به استاد مربوطه مراجعه نكنند، استاد محترم مختار به حذف دانشجو مي باشد.

10- تاريخ امتحانات غيرقابل تغيير مي باشد لذا در زمان انتخاب واحد به تاريخ امتحان دروس توجه فرمائيد.

11- دانشجوياني كه به هر دليلي اقدام به ثبت نام در زمان مقرر جهت انتخاب واحد و حذف و اضافه در نيمسال جاري ننمايند، مسئوليت آن به عهده دانشجو مي باشد.

12- دانشجويان عزيزي كه درخواست آنها مطابق ضوابط فوق باشد مورد موافقت مديرگروه قرار خواهد گرفت و اقدام مقتضي از سوي آموزش محترم انجام خواهد شد؛ بنابراين جهت پيگيري درخواست خود قبل از مراجعه به آموزش و مديرگروه به پروفايل آموزشي خود مراجعه نمائيد.

دانشجويان گرامي مي توانند نظرات، پيشنهادات و انتقادات خود را از طريق ايميل زير با مديرگروه عمران در ميان گذارند.